Wednesday, 2 January 2013

Twenty Thirteen :)

ASSALAMUALAIKUM.

TWENTY 
THIRTEEN.



Goodbye 2012 and Assalamualaikum 2013. I'm not yet 20 y/o but still in process. Ahaks. I feel matured duhh. Tak rasa cenggitu ke? Hmm hmm. Baru semalam rasa main kejar kejar dengan crush sekolah rendah kat belakang kantin sekolah. Sweet giteww :3


2012.
Adalah tahun yang menyeronokkan sebab aku kenal ramai kawan baru and still kawan lama aku tak lupa :) A year that I need to struggle a lot. A year that I need to hold my promises. A year that I need to keep my heart away. A year that I ... Hahaha. Banyak plak kan -.-''


2013.
Happy New Year semua! Even dah hari kedua tahun baru but still new year kan. hihi. And azam baru nak carik boipren tuan doktor. Tapi tuan engineer pun okay jugak. Ahaks. Tipu je. Siapa nak kita kan. Maju bangsa majulah negara! tetiba je and btw blog dah ada lagu balik :D 


안녕
annyeong

5 comments:

Rara Nasiha said...

kalau gitu kita nak boypren artis boleh tak? kihkihkihhh

Ikin Jaldin said...

hahaha.. boleh je XD

Syazwani Afandi said...

Happy new year :)

Ikin Jaldin said...

selamat tahun baru jugak :D

sis92 said...

happy 2013! do visit my blog too :)